Search

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem
Witamy, Gościu
Username: Password: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Kto na położnictwo?

Odp: Kto na położnictwo? 12 lata 9 miesiąc temu #280

• sara89
  • sara89 Avatar
  • Świeżak
  • Oklaski: 0
:( 5 osób jasne teraz nagle z kapelusza wyskoczy 5 osób masakra
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Odp: Kto na położnictwo? 12 lata 9 miesiąc temu #281

• Angela
  • Angela Avatar
  • Świeżak
Też jestem po rozmowie z Panem z biura rekrutacji , dla mnie sytuacja jest zupełnie pozbawiona sensu . Zero informacji w piątek na ten temat , życie w niepewności że może ktoś o nas zapomniał . Sytuacja jest konpletnie bez sensu , do 25 września rekrutacja przedłużona dla 5 osób , gdzie limit przyjęć na studia wynosi 30 miejsc a nas jest 20! W tym np. na fizjoterapie jest 150 miejsc wolnych ,a przyjętych 70 więc nawet nie połowa. Teraz trzeba czekać aż ktoś złoży papiery a szczerze wątpie żeby nagle ktoś się zdecydował na położnictwo teraz jak wcześniej nie złożył. Jestem uziemiona złożyłam papiery tylko na położnictwo , nie wiem co mam robić , nie mogę załatwić sobie ani mieszkania , ani akademika , nic , bo musze czekać na dodatkowych 5 osób. A przepraszam bardzo pokrewnego kierunku do studiowania nie chce , chciałam zostać położną , a nie np,ratownikiem medycznym. Straszne potraktowanie ludzi którzy mają u nich studiować , zero informacji wcześniej czy przy składaniu papierów . Teraz zostaję nam iść za dobrą radą Pana z biura rekrutacji dzwonić co jakiś czas i oni tak nieoficjalnie nam udzielą informacji czy kierunek zostanie otworzony.

Odp: Kto na położnictwo? 12 lata 9 miesiąc temu #282

• sara89
  • sara89 Avatar
  • Świeżak
:S To jest jakaś masakra ja też składałam tylko na położnictwo i co mam czekac do 25 września ? kpina a na dodatek nic na stronie nie pisze , a jak co to inny kierunek nic innego nie mam zamiaru studiowac .

Odp: Kto na położnictwo? 12 lata 9 miesiąc temu #283

wspolczuje tym osobom co wlasnie musza zalatwic mieszkanie coś, ja z ostrowa to będe dojezdzac, a potem jak niby wszystko na ostatnią chwile.. Najgorsze to, ze musimy zyc w nie pewności, bo 5 osob to strasznie dużo! ... Jestem ciekawa ile rok temu było osób na położnictwie.. .Jestem załamana..;/

Odp: Kto na położnictwo? 12 lata 9 miesiąc temu #284

• Angela
  • Angela Avatar
  • Świeżak
Jest małe prawdopodobieństwo że znajdzie się to 5 osób zwłaszcza jak na stronie internetowej nie ma żadnej informacji . To 5 osób z kosmosu się nie weźmie .

Odp: Kto na położnictwo? 12 lata 9 miesiąc temu #290

• Angela
  • Angela Avatar
  • Świeżak
Podobno na 90 procent otworzą położnictwo i jeśli składaliście papiery tylko na położnictwo szkoła musi wam zapewnić inny kierunek do studiowania , chyba że sami zrezygnujecie z tej szkoły . Akademik czy mieszkanie też możecie łatwić podobno. Pozostaje czekać i dowiadywać się czegoś nowego
Time to create page: 0.053 seconds
Zasilane przez Forum Kunena