Search

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem
Witamy, Gościu
Username: Password: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Kto na położnictwo?

Odp: Kto na położnictwo? 12 lata 7 miesiąc temu #292

• Karola
  • Karola Avatar
  • Świeżak
  • Thank you received: 1
  • Oklaski: 0
Katarzyna napisał:
hey dziewczyny. Wlasnie rozmawialam z Pania z biura rekrutacji, która powiedziala: ze z położnictwem jest maly problem, ponieważ jest nas NIBY za mała liczba osob bo tylko 20;]. i lista zostaje przedłuzona do 25 bo musi sie uzbierac jeszcze 5 osob... A MY TERAZ MAMY CZEKAC NA CUD CZY NASZ KIERUNEK BĘDZIE OTWARTY CZY NIE, JEŚLI NIE TO UCZELNIA ZAPEWNI NAM INNY KIERUNEK. Szczerze, bez sensu, co mi po innym kierunku, jak ja chce studiować położnictwo. bez komentarza.

Ten inny kierunek to ratownictwo medyczne jak myślą że ja tam pójdę to chyba śnią, wolę wyjechać z kraju niż iść na kierunek bez przyszłości do którego kobiety się nie nadają. Mnie szlag trafia na tą szkołę w tamtym roku mieli 12 kandydatów na 30 miejsc kierunek był otwarty, w tym roku myślą że nagle znajdzie się 5 chętnych chyba im na głowy padło.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Odp: Kto na położnictwo? 12 lata 7 miesiąc temu #293

• Karola
  • Karola Avatar
  • Świeżak
Katarzyna napisał:
wspolczuje tym osobom co wlasnie musza zalatwic mieszkanie coś, ja z ostrowa to będe dojezdzac, a potem jak niby wszystko na ostatnią chwile.. Najgorsze to, ze musimy zyc w nie pewności, bo 5 osob to strasznie dużo! ... Jestem ciekawa ile rok temu było osób na położnictwie.. .Jestem załamana..;/

Rok temu mieli 12 osób na 30 miejsc kierunek był OTWARTY. :S Teraz jest więcej to zaczęli wierzyć w cuda że jeszcze 5 osób z miłą chęcią na to pójdzie. :S

Papiery na akademik mam złożone ale co mi to da jak np. wprowadzenie się do akademika będzie do dnia 25 września? Nieprzemyślane w ogóle, a niestety o ile mi wiadomo nie chodziłam do Hogwartu by mieć wecikuł czasu. :S

No i jeszcze trzeba płacić za legitymacje i index, bo rozdają legitymacje na 1 spotkaniu - bardzo śmieszne.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez Karola.

Odp: Kto na położnictwo? 12 lata 7 miesiąc temu #294

Angela, skąd wiesz, ze na 90% otworza? jezu muszą, ja nie pojde na ratownictwo, i po tym nie będe miała pracy-żal! TO JEST ŚMIESZNE, ROK TEMU OTWORZYLI DLA 12 OSOB A W TYM... 20 OSOB TO PRZECIEŻ DUŻO!2/3. brak słów.

ps. ciekawe kiedy dadzą jakieś info na stronie...

Odp: Kto na położnictwo? 12 lata 7 miesiąc temu #295

• Karola
  • Karola Avatar
  • Świeżak
Katarzyna napisał:
Angela, skąd wiesz, ze na 90% otworza? jezu muszą, ja nie pojde na ratownictwo, i po tym nie będe miała pracy-żal! TO JEST ŚMIESZNE, ROK TEMU OTWORZYLI DLA 12 OSOB A W TYM... 20 OSOB TO PRZECIEŻ DUŻO!2/3. brak słów.

ps. ciekawe kiedy dadzą jakieś info na stronie...

Katarzyna bez obrazy ale obstawiam że informacji na stronie nie będzie. :S
Uważasz tak samo jak ja to jest poniżej krytyki.
Do tego mam dla Was newsa lekarka przydzielona w szpitalu z medycyny pracy nie wypisuje nawet takich zaświadczeń na ratownictwo medyczne jak widzi kobietę, więc nie wiem jak oni sobie to wyobrażają.

Odp: Kto na położnictwo? 12 lata 7 miesiąc temu #297

• Angela
  • Angela Avatar
  • Świeżak
wiem bo dzwoniłam dzisiaj jeszcze raz . Też mi zaproponowano ratownictwo medyczne ,ale spytałam się że jeśli nie otworzą położnictwa czy będę mogła wybrać pielęgniarstwo , Pan w rekrutacji powiedział że tak i że mogę sobię składać papiery na akademik spokojnie bo daje 90 procent na otworzenie położnictwa ,a jak nie to mogę iść na pielęgniarstwo . W tym kazał czekać do tego 25 września. Ja im zatruję życie i tak raz na tydzień będę dzwonić , trochę ich pomęcze za brak informacji i brak zainteresowanie studentem.

Odp: Kto na położnictwo? 12 lata 7 miesiąc temu #298

• Karola
  • Karola Avatar
  • Świeżak
Angela napisał:
wiem bo dzwoniłam dzisiaj jeszcze raz . Też mi zaproponowano ratownictwo medyczne ,ale spytałam się że jeśli nie otworzą położnictwa czy będę mogła wybrać pielęgniarstwo , Pan w rekrutacji powiedział że tak i że mogę sobię składać papiery na akademik spokojnie bo daje 90 procent na otworzenie położnictwa ,a jak nie to mogę iść na pielęgniarstwo . W tym kazał czekać do tego 25 września. Ja im zatruję życie i tak raz na tydzień będę dzwonić , trochę ich pomęcze za brak informacji i brak zainteresowanie studentem.

Ja słyszałam że ratownictwo będzie bezpłatne, a na inne kierunki musisz bulić za rekrutacje.
Angela dobrze zrobisz jak im zatrujesz życie może w końcu się obudzą.
Sama będę im truć też.

Już wiem czemu tak chcą kogoś wysłać na ratownictwo bo mają tam tylko 23 osoby na 60 miejsc i one są otwarte. :S
Time to create page: 0.050 seconds
Zasilane przez Forum Kunena