Search

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem
Witamy, Gościu
Username: Password: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Kto na kosmetologię?

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 6 miesiąc temu #1152

Magda28207 wstepnie musimy przed kazdymi zajeciami pytac sie na uczelni gdzie dokladnie mamy zajecia :) Nie zamiescili tego na planie i nic sie nie zrobi :)
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 6 miesiąc temu #1154

Ewelina92 dziękuję

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 6 miesiąc temu #1159

Co do pytania jak db wnioskuję Karoliny to wg mnie duża grupa zawiera takie przedmioty jak : histologia,elementy botaniki,anatomia;) czyli na tych przedmiotach jesteś w gr.1 natomiast mała grupa zawiera : kosmetologię pielęgnacyjną, biofizykę,chemię kosmetyczną oraz recepturę kosmetyczną i tutaj jesteś w gr.2 ;) taki podział był na tablicy z ogłoszeniami ;)
Ostatnio zmieniany: 12 lata 6 miesiąc temu przez justyna93.

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 6 miesiąc temu #1186

justyna93 dziękuję Ci bardzo :) ja niestety nie byłam na uczelni i własnie nie widziałam tego podziału więc jutro będe musiała sobie zerknąć :)

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 6 miesiąc temu #1187

Witam ;) Weszłam właśnie na to forum i chciałabym się dowiedzieć kto wybiera się na kosmetologię, na studia zaoczne ? :) Nie czytałam starszych postów , więc nie wiem na jakie idą osoby udzielające się do tej pory, mam nadzieje, że jest tutaj przynajmniej jedna osoba która idzie na zaoczne i da o tym znać ;) pozdrawiam !

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 6 miesiąc temu #1189

• lily
  • lily Avatar
  • Świeżak
  • Thank you received: 1
  • Oklaski: 0
Hej Karolina ;) Ja sie wybieram na studia zaoczne ;) Dostalas juz list ? 5 października mamy o godz 14 spotkanie i pozniej normalnie wyklady. Niestety , ale na stronie jak jest jakis plan to jest stary ;/ innego nie ma, wiec nawet nie wiem jak dlugo bedziemy miec zajecia ;/ To moj mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. jak chcesz odezwij się, pozdrawiam :)
Time to create page: 0.051 seconds
Zasilane przez Forum Kunena