Search

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem
Witamy, Gościu
Username: Password: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Kto na kosmetologię?

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 9 miesiąc temu #540

• Ilka18
  • Ilka18 Avatar
  • Świeżak
  • Oklaski: 0
Cześć Magda. Im więcej osób tym lepiej:) Mam nadzieję, że dojdzie jeszcze kilka osób oprócz tych które napisały, że będą. A i mam pytanie dotyczące tej karteczki ze ślubowaniem, którą mamy wypełnić: tam gdzie jest specjalność to mamy napisać kosmetologia? I o co chodzi z tym nr albumu?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Ilka18.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 9 miesiąc temu #544

• amstaff
  • amstaff Avatar
  • Świeżak
Ilka18 napisał:
Cześć Magda. Im więcej osób tym lepiej:) Mam nadzieję, że dojdzie jeszcze kilka osób oprócz tych które napisały, że będą. A i mam pytanie dotyczące tej karteczki ze ślubowaniem, którą mamy wypełnić: tam gdzie jest specjalność to mamy napisać kosmetologia? I o co chodzi z tym nr albumu?
Odnośnie twoich pytań pierwsze pytanie nie jestem pewien ale myślę że jak coś to się dowiecie w dziekanacie, bo ja na przykład nie mam specjalności do wpisania, a nr albumu to jest inaczej nr indeksu chyba też legitymacji studenckiej jest taki sam. Indeksy dostaniemy na spotkaniu czyli pewnie wtedy trzeba będzie wpisać nr albumu, chyba że już masz indeks. Pozdrawiam Mateusz

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 9 miesiąc temu #549

Natalia92 nie wiem czy zapisalas sobie mojego maila bo czekalam na wiadomosc i nic;/ tak wiec podaje jeszcze raz Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. i mam nadzieje ze cos wymyslimy z mieszkaniem.Pozdrawiam

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 9 miesiąc temu #550

• Natalia92
  • Natalia92 Avatar
  • Świeżak
Wlasnie do Ciebie napisalam bo nie bylo mnie w weekend w domu :)

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 9 miesiąc temu #582

Dziewczyny mam pytanie :) Jutrzejsze spotkanie jest nadal aktualne? :) Jeśli tak to piszę bo dojazd mam kiepski i byłabym jakoś o 13:30.... Nie chce komplikowac sprawy wiec chyba nie dojade... Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez Ewelina92.

Odp: Kto na kosmetologię? 12 lata 9 miesiąc temu #585

• Ilka18
  • Ilka18 Avatar
  • Świeżak
Ok. Dzięki Mateusz. Ewelina92 spotkanie nadal jest aktualne. Ja będę na pewno i mam nadzieję, że nie będę sama. Jeśli chcesz to możemy na Ciebie poczekać. Myślę, że nie będzie z tym problemu. Ewentualnie damy Ci znać gdzie jesteśmy. Pewnie będziemy gdzieś w Galerii, więc mogłabyś do nas dojść chwilę później. Ja prawdopodobnie też się spóźnie parę minut. Będę ok.13.10.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Ilka18.
Time to create page: 0.050 seconds
Zasilane przez Forum Kunena